onsdag 6 juli 2016

New York - the city of plenty.

Trogna läsare vet ju att jag är en något harig person, i synnerhet när det kommer till crazy people. Därför kommer det nog inte som en överraskning att den starka närvaron av poliser i New York föll Yours Truly på läppen. Trots en ansenlig mängd personer som betedde sig skumt, pratade med Mållgans och skällde på förbipasserande, trippade på droger och annat var jag aldrig skraj. Tvärtom. Däremot beklämd över det stora antalet hemlösa som stretade på i fattigdom och misär.

En annan sak som verkligen var beklämmande - om än av en annan dignitet - var det bristande underhållet av stadens offentliga toaletter (eller restrooms som det ju kallas). Museer, parker, varuhus, flygplatser. Överallt var det ofräscht. Kanske är NY-borna inte så petiga, eller så pudrar de hemma, men uppenbarligen rankas hygien inte lika högt som säkerhet (fair enough).

Dock känns det som att det här finns en potential att slå två flugor i en smäll; hugade hemlösa borde kunna erbjudas arbete som lokalvårdare för stadens offentliga restrooms och behålla avgifterna. Jag skulle gladeligen betala en dollar eller två för att få tillgång till en fräsch toalett.

Lite inspiration.
Min personliga favorit. Stilrent, that's how I roll.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar